Caracteristici

Caracteristici - Recomandări

/

Prin ingredientele sale 100% naturale și refermentarea în sticlă, berea URBIS creează o efervescență fină în paharul tău. Gustul său proaspăt și combinația de arome îți vor completa momentele de relaxare. Recomandăm servirea în pahar, turnarea în acesta făcându-se fără a se agita conținutul, astfel încât depunerile să rămână în sticlă. Prezența depunerilor garantează ingredientele naturale și calitatea URBIS.

Temperatura de servire

Fiecare consumator de bere poate avea preferințele lui și acestea pot diferi față de recomandările specialiștilor. Cu toate acestea noi vă recomandăm să consumați berea URBIS la o temperatură cuprinsă între 4 și 8°C.

Culoarea berii pe scara EBC

Scara de reprezentare cel mai des utilizată în Europa pentru a măsura culoarea berii este EBC (European brewery convention). Berea URBIS are indicele 8 pe această scară, fiind o bere galben-aurie, deschisă la culoare.

Indicele de gust amar (IBU)

Scara IBU (International Bitterness Units) este scara internațională prin care se determină gradul de amăreală al unei beri. Berea URBIS, cu un indice IBU 18, este o bere ușoară, plăcută, creată pentru a-ți oferi emoții gustative deosebite.

Leave a Comment

Your email address will not be published.